Crna hronika

Vučinić potvrdio: Uhapšen Kaluđerović zbog ubistva Pejovića

Povodom hapšenja Ivice Kaluđerovića, osumnjičenog da je izvršio ubistvo Mitra Pejovića u Podgorici oglasio se načelnik Odjeljenja kriminalističke policije Centra bezbjendosti Podgorica, Miloš Vučinić.
Vučinić potvrdio: Uhapšen Kaluđerović zbog ubistva Pejovića
Izvor

„U ulici Milana Božovića u Podgorici izvršeno je ubistvo na štetu M. P. (1984) iz Podgorice, 22. decembra 2019. godine oko 1 sat i 30 minuta. M. P. je od strane muškog nepoznatog lica u besvjesnom stanju doveden u Urgentni centar KCCG sa vidnim povredama od vatrenog oružja, gdje je podlegao povredama“, kazao je Vučinić.

On dodaje da je odmah po saznanju za navedeni događaj policija započela istragu i za manje od 24 sata uspjela da rasvjetli ovo krivično djelo, tj. da identifikuje i uhapsi počinioca, kao i da prikupi materijalne dokaze.

„Prilikom lišenja slobode od I. K. oduzeto je vatreno oružje – pištolj za koje se osnovano sumnja da je sredstvo izvršenja krivičnog djela.

oduzeti-pistolj

Zbog postojanja osnova sumnje da je upotrebom vatrenog oružja lišio života M. P. i time izvršio krivično djelo ubistvo u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija lišen je slobode I. K. i on je priveden uz krivičnu prijavu državnom tužiocu Višem državnom tužiocu u Podgorici“, zaključio je Vučinić.

Portal Analitika