Društvo
  • Portal Analitika/
  • Društvo /
  • Davidović: Sveti Vasilije javio se sveštenicima uoči crkvenog sabora i rekao im – samo pripremite ćivot i ja ću doći prije liturgije

Davidović: Sveti Vasilije javio se sveštenicima uoči crkvenog sabora i rekao im – samo pripremite ćivot i ja ću doći prije liturgije

„Sveti Vasilije Ostroški javio se sveštenicima uoči crkvenog sabora u Nikšiću i rekao im – samo pripremite ćivot i ja ću doći prije liturgije. Sveti Vasilije im se javio jer je bila gužva u državi, šta će da se desi, jer je vijest da će mošti biti iznijete objavljena prije nego što je trebalo, pa je postojao strah da će policija spriječiti njihovo donošenje u Nikšić“, ustvrdio je večeras nikšički biznismen Miodrag Daka Davidović, navodeći da ima blagoslov od sveštenika da to javno ispriča.
Foto: TV Pink screenshot
Foto: TV Pink screenshot
Portal AnalitikaIzvor

On je u emisiji Hit Tvit na TV Pink, u kojoj su gostovali i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF), Andrija Mandić i novinar Zoran Ostojić, rekao da je sabor bio najveći skup u „istoriji neba i zemlje“.

Davidović je rekao i da je nakon što je operisan oprostio onome ko je pokušao da ga ubije, i to iz tri razloga: prvi, jer je to bio neko iz, kako kaže, našeg naroda; drugi, da bi to bila posljednja kap krvi koja bi pala među Srbima.

Davidović tvrdi i da mu je doktor nakon što se probudio iz anestezije rekao da će imati problema s malim prstom na ruci mjesecima, a možda i godinu, ali da je sve bilo u redu i da se prst pokrenuo kada je cjelivao ćivot Svetog Vasilija. To je, kako ističe, bio treći razlog za oprost.

Portal Analitika