Društvo

Daka Davidović: Sve je jasno, saznaće se ko je pokušao da me ubije

Nikšićki biznismen Miodrag Daka Davidović, koji je ranjen u Beogradu,  izjavio je danas na podgoričkom aerodromu da je „sve jasno“ i da će se na vrijeme sve saznati.
facebook, DF
facebook, DF
Beta, AgencijeIzvor

On je, kako prenosi agencija Beta, rekao da je u Crnu Goru došao kako bi sjutra prisustvovao crkvenom saboru u Nikšiću a povodom Vladinog predloga zakona o slobodi vjeroispovijeti da se nada da će svetinje ostati vjernom narodu.

„Moramo da se sjutra poklonimo našem svetitelju svetom Vasiliju Ostroškom, da se ponizimo pred našim svetiteljem, a da uzdignemo glavu pred ljudima“, rekao je Davidović.

Davidović, koji je nedavno ranjen u Beogradu, doputovao je u Podgoricu kako bi prisustvovao Saboru u Nikšiću koji organizuje Srpska pravoslavna crkva i na kom će biti izložene moštri Svetog Vasilija Ostroškog.

Na aerodromu u Golubovcima sačekali su ga iz opozicije - predsjednik Socijalističke narodne partije Vladan Joković, predsjednik Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović, nezavisni poslanik Aleksandar Damjanović te vozač lidera Nove, Andrije Mandića, Mihailo Čađenović i portparol Nove Marko Kovačević.

 

Portal Analitika