Društvo

"Varvari" zapalili svijeće za tragično stradale drugove

Više stotina ljudi, članova navijačke grupe Varvari, fudbalera i rukovodstva kluba Budućnost, kao i građana Podgorice  okupilo se na Sjevernoj strani stadiona pod Goricom da bi odali poštu Marku Lazareviću i Miljanu Bobičiću, navijačima Budućnosti koji su poginuli u nedjelju u saobraćajnoj nesreći kod Brajića.
"Varvari" zapalili svijeće za tragično stradale drugove
PobjedaIzvor

Od tragično stradalih oprostio se Nikola Ražnatović.

-Okupili smo smo se poštujući običaje i svetinje, na mjestu koje je i nama i braći koja nisu sa nama, ostalo kao svetinja. Upravo se ođe se završava krug koji su Bobi i Šoma počeli  kada im je ovaj grad i ovaj klub, postao sve, kao i nama. Ođe su vatreno kršteni na tribini. Ođe su postali đeca grada i ođe im odajemo poslednju počast  - rekao je jedan od navijača Varvara Nikola Ražnatović.

- Bez poroka, bez greške, a nevjerovatno fanatinoi posvećeni klubu i gradu, njih dvojica su bili u srži svega što smo radili. Na svakom mjestu i na svim zadacima grupe. Prije svih dolazili, zadnji napuštali obaveze. Naša braća danas više nisu sa nama. Ali žive i živjeće dok god smo tu. A znate svi da tijelo može otići u nebo, koraci na podgoričkom asfaltu nestati, ali uvijek će živjeti ovaj pokret, ideja, koja će veća od svih nas i nadživjeće sve nas. Isto kao što će njihovo ovozemljsko postojanje nadživjeti ideja o ljubavi koja ih je ođe dovela i koja nas je večeras ođe okupila. Bratske ljubavi, ljubavi prema Budućnosti - kazao je Ražnatović.

 

Portal Analitika