Košarka

"Vučice" dočekuju Celje i vjeruju u pobjedu

Košarkašice Budućnost Bemaxa sjutra dočekuju Celje u derbiju 10. kola WABA lige. Podgoričanke su nakon dva poraza na otvaranju sezone vezale sedam pobjeda, dok je Celje sa učinkom 8-1.
"Vučice" dočekuju Celje i vjeruju u pobjedu
Portal AnalitikaIzvor

- Očekuje nas još jedan derbi. Ovo je vjerovatno ključni dio sezone, a nakon pobjede nad Montanom sa dosta dobrim raspoloženjem ulazimo u ovaj duel. Od djevojaka očekujem maksimalnu koncentraciju, veliki intenzitet i da daju maksimum. Celje nam je dužnik, slavili su ubjedljivo u prvo kolu, ali bez obzira na to mislim da imamo svoje šanse u ovom meču. Vjerujem da ukoliko budemo imali takmičarski naboj kao protiv Montane da možemo da slavimo - kazao je trener Podgoričanki Vladan Radović.

Nikolina Babić kapitenka “vučica” vjeruje da će Budućnost Bemax djelovati mnogo bolje nego u prvom meču.

- Celje je izuzetno dobra ekipa, koju odlično poznajemo. Savladali su nas ubjedljivo u prvom meču, ali smo tada imali kadrovskih problema, promašili dosta zicera, što nas je odvelo u totalno drugi tok meča. Celje je ekipa koja zaslužuje najveći respekt, ali sigurno je da ćemo ih namučiti, jer nikome na našem terenu nećemo prepustiti ulogu favorita - kazala je Babić.

Optimistički raspoložena na konferenciji za novinare bila je i Aleksandra Katanić.

- Dobro se sjećamo starta sezone, kada smo doživjele težak poraz. Međutim, mislim da se od tada mnogo toga promijenilo, posebno mislim na nas jer smo defintivino drugs ekipa. U mnogo boljem smo ritmu, sada smo kompletne i sigurno je da ćemo imati šta da pokažemo - poentirala je Katanić

Utakmica se igra sjutra u 19 časova u “Bemax areni”.

Portal Analitika