Abiznis

Simović sjutra predstavlja rezultate u oblasti poljoprivrede

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja održaće sjutra konferenciju za medije, povodom obilježavanja tri godine rada Vlade Crne Gore.
Simović sjutra predstavlja rezultate u oblasti poljoprivrede
Portal AnalitikaIzvor

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja, Milutin Simović, predstaviće rezultate koji su postignuti u proteklom periodu u oblastima poljoprivrede, ruralnog razvoja, ribarstva, bezbjednosti hrane, šumarstva i vodoprivrede.

Konferenciji će prisustvovati značajan broj poljoprivrednih proizvođača i prerađivača, predstavnici udruženja poljoprivrednika i klastera, udruženja ribara, kao i kompanija iz oblasti agroindustrije.

Konferenciji će prisustvovati i predstavnici brojnih institucija, međunarodnih i domaćih organizacija, koji su partneri u realizaciji politika koje sprovodi Ministarstvo – predstavnici Delegacije EU u Crnoj Gori, Svjetske banke, Svjetske zdravstvene organizacije, Investiciono – razvojnog fonda, Privredne komore Crne Gore, naučnih i stručnih institucija, brojnih institucija na državnom i lokalnom nivou, predstavnici civilnog sektora i medija.

Konferencija će se održati u vinskom podrumu Šipčanik, “13. Jul Plantaže“, sa početkom u 11 časova.

Portal Analitika