Region

Vuk i Miloš izbodeni ispred sportskog centra, svi se razbježali

Novosadska policija intenzivno traga za napadačima na Vuka Z. (22) i Miloša M. (24) koji su za vikend izbodeni nožem na platou ispred Sportskog i poslovnog centra "Vojvodina" u Sutjeskoj ulici.

Vuk i Miloš izbodeni ispred sportskog centra, svi se razbježali
Portal AnalitikaIzvor

Kako za "Blic" objašnjava portparol Kliničkog centra Vojvodine Siniša Knežević, mladići su sa lakšim povredama iste noći primljeni u Urgentni centar gdje im je ukazana pomoć.

- Pacijent M. M. ima posjekotinu natkolenice bez lezije magistralnih krvnih sudova i nerava. Nakon kompletne dijagnostike i hirurške obrade rane, otpušten je na kućno liječenje. Drugi pacijent, V. Z. zadobio je posjekotinu nadlaktice i nakon kompletne dijagnostike i operativnog zahvata, zadržan je u Kliničkom centru Vojvodine, stabilnog opšteg zdravstvenog stanja - izjavio je Knežević.

Podsjetimo, incident se dogodio u noći između subote i nedjelje oko 3.30 časova nakon kraće svađe između dvije grupe mladića koja se pretvorila u fizički sukob.

Nezvanično saznajemo da je Vuka i Miloša nožem izbo jedan počinilac nakon čega su se svi razbježali a na mjestu tuče ostao je samo povrijeđeni Vuk Z.

Njega su ljekari Hitne pomoći prevezli u Urgentni centar gdje mu se kasnije priključio povrijeđeni Miloš M. za koga još nije utvrđeno kako je tamo došao ali se verovatno na taj korak odlučio kada je shvatio da povrede koje ima nisu bezazlene.

Policija i dalje utvrđuje sve okolnosti koje su dovele do ovog incidenta i intenzivno traga za počiniocima.

Portal Analitika