Muzika

Balašević: Neću više nikad biti dobro

"Prvi put da su mi ljekari nešto stavili, obično mi vade", našalio se Balašević.
Balašević: Neću više nikad biti dobro
buka.comIzvor

Kantautor Đordje Balašević se nakon infarkta javio svojim brojnim obožavateljima na Fejsbuku. Na Fajsbuk profilu njegove kćerke Bebe pojavio se video snimljen u njihovom dvorištu na kojem je Đorđe potvrdio da je bio u bolnici četiri dana i da su mu ugrađena četiri stenta.

"Prvi put da su mi ljekari nešto stavili, obično mi vade", našalio se Balašević.

"Nisam dobro, nikad više neću biti dobro jer imam sto godina. Međutim, nadam se da još uvijek neću dobiti ulicu u Novom Sadu", kaže Balašević i dodaje da se već neko vrijeme oporavlja u svojoj porodičnoj kući. 

Đole kaže da se raduje decembru zbog brojnih rođendana u svojoj familiji i zbog Oliverine knjige koja izlazi ovog mjeseca.

"Nije nikakva vijest da je jedan djed u bolnici", kaže Balašević, a u videu se izvinio publici jer je odgodio koncert u Kragujevcu. Planira ga održati 28. decembra, ali, kaže, ne pita se on, nego njegova dvojica ljekara.

Upitni su i koncerti u Zagrebu i Osijeku. Balašević nije mogao potvrditi da će ih održati. Obećao je da će se uskoro javiti publici sa novim informacijama i svima zahvalio što ne vraćaju karte.
 

Portal Analitika