Zabava

Nikol Šerzinger se vratila muškarcu njenog života?

Pevačica Nikol Šerzinger nedavno se pojavila u Rojal Albert holu u Londonu gde je održana još jedna dodjela Britanskih modnih nagrada, a svojim stajlingom – dugačkom, crnom pozirnom haljinom sa dubokim dekloteom, privukla je sve poglede.
Nikol Šerzinger se vratila muškarcu njenog života?
Story.rsIzvor

Međutim, nakon ovog modnog događaja glavna tema medija nije bio njen odabir kreacije već navodno pomirenje sa legendom Formule 1 Luisom Hamiltonom, sa kojim je uslikana upravo na pomenutom događaju, piše mondo.rs.

Pjevačica i sportista bili su u vezi od 2008. do 2015. godine, a šokirali su mnoge kada su objavili da raskidaju.

Sada strani mediji ponovo šuškaju da je par odlučio da izgladi odnose i ponovo bude zajedno.

U žiži skandala

Inače, ovaj par početkom godine dospio je u žižu skandala kada je njihov kućni video dospio u javnost. Naime, hakeri su objavili snimak na kome se mogu videti Luis i Nikol kako se zajedno, polugoli maze u krevetu.

Podsećamo, Šerzingerova je godinama bila sa Luisom Hamiltonom, a nakon njega smuvala se sa teniserom Grigorom Dimitrovim.

A prije nekoliko nedjelja, po pisanju inostranih medija, lijepa Nikol bila je u vezi sa sedam godina mlađim ragbistom Tomom Evansom nakon pomenutog tenisera. Par je, kako se navodi, više puta uslikan tokom romantičnih večera u Londonu, a kako piše Daily Mail a ističe izvor blizak pjevačici je da je zgodni ragbista za njom potpuno izgubio glavu te ju je odmah pozvao na večeru.

Portal Analitika