Crna hronika

Policija na tragu ubicama Jovana Klisića

Policija je uspješno riješila i identifikovala muškarca koji je maskiran ušao u ugostiteljski objekat Savoja u Baru u avgustu ove godine, dok je na tragu osumnjičenim za ubistvo Jovana Klisića i ranjavanje Velizara Gardaševića ispred tog lokala, piše Dan.
Policija na tragu ubicama Jovana Klisića
Portal AnalitikaIzvor

Prema riječima načelnika Centra bezbjednosti Veselina Magovčevića, prvi slučaj dobio je tužilački epilog s podizanjem krivične prijave, identifikacijom počinilaca i hapšenjem većeg broja izvršilaca.

“Sjenku na taj događaj, bacio je onaj od 1. novembra kada je ispred „Savoje“ ubijen Jovan Klisić i ranjen Velizar Gardašević. To djelo ćemo nositi na leđima i rješavati… Iskreno se nadam da ćemo po pitanju otkrivanja počinilaca i njihovog procesuiranja uskoro imati dobre vijesti. U tom pravcu radimo punim kapacitetima, konstantno. Na njegovom rješavanju angažovani su pripadnici CB Bar i Sektora protiv organizovanog kriminala i korupcije iz Podgorice”, kazao je Magovčević prekjuče na konferenciji za medije.

Kako je dodao, njihova interesna grupa su osobe koje se bave kriminalom, ali se tokom opsežnih akcija nekada desi da kontrolišu i one građane koji sa kriminalom nemaju dodirnih tačaka. On je naglasio i da je važno da službenici tom prilikom ne urade ništa mimo zakonskih okvira i što nije u skladu sa kodeksom policijske etike.

Portal Analitika