Od 19 osvojenih medalja čak 13 ZLATNIH za Staru Varoš-Volcano!

Prvi međunarodni džu džicu turnir Bar open za sve uzraste koji je okupio oko 200 takmičara iz Crne Gore, Hrvatske, BiH i Makedonije, održan je juče.
Od 19 osvojenih medalja čak 13 ZLATNIH za Staru Varoš-Volcano!
Portal AnalitikaIzvor

U borbenim disciplinama ovog sporta posebnu pažnju na sebe skrenuli su članovi podgoričkog džu džicu kluba Stara Varoš-Volcano koji su sa 13 boraca, koji su nastupali u 19 kategorija, osvojili isto toliko medalja  od čega čak 13 zlatnih.

Ovom impresivnom skoru dodali su i pet srebrnih i jednu bronzanu medalju.

Po dva zlata osvojili su Balša Sinđić (fighting system),  Branka Mujović(ne waza ) i Andrej Knežević (ne waza) dok su po jedno zlato osvojili Boško Zindović, Nikola Konatar, Matija Konatar, Nemanja Aleksić (fighting system), kao i Vasilije Matić, Filip Turković, Boris Ivanović (ne waza ).

Srebra su osvojili Uroš Boljevic ( 2 srebra) i Nemanja Aleksić u fighting systemu dok su  Andreas Adamou i Filip Turković bili srebrni u ne waza disciplini. Jedina ali vrijedno zaslužena bronza na ovom nastupu Stare Varoši pripala je  šestogodisnjem Stefanu Došljaku.

,, Veoma smo zadovoljni ovim nastupom na kojem je učestvovao podmlađeni dio takmičarske ekipe među kojima su većina debitanti.  Nakon ovog nastupa možemo reći da je i u praksi potvrđeno da se radi o veoma talentovanoj generaciji. Sigurni smo da se među njima  nalaze naslednici naših pređašnjih prvaka svijeta i Evrope koje je džu džicu klub Stara Varoš  iznjedrio od osnivanja do danas“, kazali su treneri Mladen i Marko Jokmanović.

Portal Analitika