Politika

SNP Bijelo Polje: Neistina je da su nas napustila 53 člana

U moru neistina i izmišljotina koje se plasiraju protiv Socijalističke narodne partije je i jučerašnja vijest o napuštanju navodna 53 člana OO SNP Bijelo Polje, saopštili su danas iz te stranke.
SNP Bijelo Polje: Neistina je da su nas napustila 53 člana
Portal AnalitikaIzvor

Kako navode u SNP-u, “zbog časnih birača dužni su da saopšte jedinu istinu”.

“Niti jedan jučerašnji potpisnik ne pripada nijednom organu naše partije, a većina od njih nikada nije ni posjedovala člansku kartu naše partije. Uz to, valja reći da kolovođe ove političke smijurije, poslije kongresnog fijaska, skoro dvije godine nijesu privirili ili pomolili nos ni na jedan partijski sastanak. Toliko o njihovoj “ljubavi” prema partiji koju pominju”, ističu u toj partiji.

Dodaju da treba podsjetiti da su ti, kako kažu, “zaljubljenici u SNP” svoje aktivnosti odavno usmjerili na pokušaj rušenja SNP-a.

“Javnost dobro zna da im ni taj naum nije prošao. Toliko o tome. Njima se nećemo više baviti jer to ničim ne zaslužuju. Opštinski odbor SNP Bijelo Polje nastavlja svoj časni put formiranjem asocijacije mladih i žena na lokalnom nivou, obilaskom mjesnih odbora i pripremama u susret tradicionalnom novogodišnjem koktelu”, poručuju iz SNP-a.
 

Portal Analitika