Politika

Srđan Milić osniva partiju, zvaće se “Socijalisti Crne Gore”

Bivši lider Socijalističke narodne partije Srđan Milić ''izabrao'' je ime za novu političku organizaciju koju će predvoditi on ili nekadašnja poslanica SNP-a Snežana Jonica. Odlučio se za ''Socijalisti Crne Gore'', saznaje portal Srpsko ujedinjenje iz vrha Inicijativnog odbora za formiranje nove partije.
Srđan Milić osniva partiju, zvaće se “Socijalisti Crne Gore”
Portal Analitika/Portal Srpsko ujedinjenjeIzvor

— Najvjerovatnije će predsjednik ipak biti Snežana jer nam je Srđan rekao da nema obraza da preuzme ''Socijaliste Crne Gore'' nakon svih političkih promašaja koje je napravio. On je tu da preko DPS—a nabavlja pare i završava medijsku logistiku. Ime je on izabrao i to ćemo poštovati. Kao što je Ivan Brajović izabrao da nakon SDP-a, osnuje socijaldemokrate, tako je naš dobri Srđa presjekao: nakon SNP-a, bićemo socijalisti — tvrdi sagovornik koji ''izuzetno cijeni pregovoračke sposobnosti Srđana Milića i povjerenje koje u njega imaju u DPS—u''.

Prema pouzdanim informacijama, Srđan Milić uveliko obilazi članove opštinskih odbora Socijalističke narodne partije. Tokom dužih, ispitivačkih ili ucjenjivačkih razgovora — podilazi, nudi ili prijeti.

Dvojica članova Opštinskog odbora SNP-a iz Bijelog Polja, na koje je Milić preksinoć vršio pritisak tvrde da je nekadašnji lider SNP-a kazao da je za ''Socijaliste Crne Gore'' važno da uzmu cenzus, sami ili u nekoj koaliciji, te da nije bitno da li će dobiti tri odsto ili 10 odsto na izborima.

 

Portal Analitika