Društvo

Imenovani članovi Komisije za stambena pitanja zaposlenih na UCG

Upravni odbor Univerziteta Crne Gore (UCG) je na danas održanoj sjednici imenovao Komisiju za dodjelu novčanih sredstava za poboljšanje uslova stanovanja i za rješavanje stambenih potreba zaposlenih na UCG dodjelom novčanih sredstava (kredita).
Imenovani članovi Komisije za stambena pitanja zaposlenih na UCG
Portal AnalitikaIzvor

„U Komisiji su vanredni profesori Univerziteta Crne Gore prof. dr Saša Mujović sa Elektrotehničkog fakulteta, mr Bojan Martinović sa Muzičke akademije, dr Špiro Ivošević sa Pomorskog fakulteta Kotor i docent Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore dr Dragan Krivokapić“, navodi se u saopštenju. 

„Komisija formirana na predlog rektora Univerziteta prof. dr Danila Nikolića, a u skladu sa važećim Pravilnikom o rješavanju stambenih potreba zaposlenih na UCG dodjelom novčanih sredstava i Pravilnikom o dodjeli novčanih sredstava za poboljšanje uslova stanovanja zaposlenih na Univerzitetu Crne Gore“, kazao je predsjednik Upravnog odbora UCG prof. dr Duško Bjelica.

Takođe, u saopštenju se ističe da je na predlog Vijeća Fakulteta likovnih umjetnosti, Upravni odbor danas donio odluku kojom se osobe sa invaliditetom oslobađaju plaćanja naknade za studiranje za studijsku 2019/20. godinu.

„Upravni odbor UCG se, između ostalog, danas upoznao i sa pregledom troškova Rektorata po osnovu međunarodnih projekata“, zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika