Večeras promjena vremena: Kiša, pljuskovi i grmljavina

U Crnoj Gori danas se očekuje postepeno naoblačenje, uglavnom u drugom dijelu dana ponegdje, a krajem dana i tokom noći u većem dijelu zemlje povremeno kiša.
Večeras promjena vremena: Kiša, pljuskovi i grmljavina
Portal AnalitikaIzvor

Srijeda:

Postepeno naoblačenje, uglavnom u drugom dijelu dana ponegdje, a krajem dana i tokom noći u većem dijelu zemlje povremeno kiša, u južnim i centralnim predjelima mjestimično pljuskovi i grmljavina. Na sjeveru, ujutru, po kotlinama magla. 

Vjetar južnih smjerova, tokom dana u pojačanju, krajem dana i tokom noći pojačan i jak. Najviša dnevna temperatura vazduha 7 do 18 stepeni.

Četvrtak:

vp-cetvrtak

Pretežno oblačno, povremeno kiša, mjestimično pljuskovi i grmljavina. Više padavina očekuje se u južnim i centralnim predjelima. Vjetar južnih smjerova, umjeren i jak, u sjevernim predjelima i na primorju na udare i veoma jak. Jutarnja temperatura vazduha od 4 do 15, najviša dnevna od 8 do 19 stepeni.

Podgorica: Pretežno oblačno, povremeno kiša, pljuskovi a moguća i grmljavina. Vjetar povremeno umjeren i pojačan, na udare kratkotrajno i jak, južnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha oko 12, najviša dnevna do 16 stepeni.

Prema prognozi Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju loše vrijeme će se nastaviti i u petak i subotu. Očekuje se promjenljivo vrijeme sa naletima kiše. Jutarnja temperatura će se kretati od 4 do 9 a maksimalna dnevna 15 stepeni. 

Kako navode iz Zavoda razvedravanje se očekuje u nedjelju.

Portal Analitika