Marketing

Voli centar u DG gradiće se u dvije faze (FOTO)

Postavljanjem kamena temeljca je započeta gradnja Voli centra  u Danilovgradu. Gradnja kompleksa  će se razvijati u dvije faze, na ukupnoj parceli površine 21.063m2. U prvoj fazi, planirana je gradnja hipermarketa, koji će se prostirati na površini od 3.550m2. Hipermarket će predstavljati spoj inovativnih tehnoloških rješenja, tradicionalno bogate ponude uz najpovoljnije cijene na tržištu.
Voli centar u DG gradiće se u dvije faze (FOTO)
Portal AnalitikaIzvor

„Sigurni smo da će zadovoljiti sve potrebe potrošača svih kategorija, imajući u vidu da će u njemu, osim Volijeve standardne ponude prehrambenih i neprehrambenih artikala, biti implementiran naš novi Take&go koncept pod nazivom IzVOLIte.

screenshot-20191125-165017-gallery Potrošačima će biti na raspolaganju 300 parking  mjesta. Druga faza Volijevog centra će objediniti  benzinsku pumpu i kondo hotel koji će sačinjavati apartmani u privatnom vlasništvu, sa servisom i uslugom, kao  i mogućnošću iznajmljivanja. Kompletna investicija će dostići cifru od osam miliona eura, od čega je prva faza četiri miliona eura“, saopšteno je Portalu Analitika iz kompanije Voli.  voli-danilovgrad-2

Imajući u vidu ponudu i uslugu, kao i sve druge visoko profilisane standarde koje kompanija prati u svim segmentima, kao i frekventnost i poziciju lokacije, sigurni su da će dati značajan doprinos unapređenju turističke ponude danilovgradske opštine, sa posebnim akcentom na tranzitni i vjerski turizam.

„Pored toga, ostvariće pozitivan uticaj i na  domaće stanovništvo, sa aspekta otvaranja novih radnih mjesta i značajnog unapređenja i podizanja nivoa kvaliteta života, a ono što mi u kompaniji Voli smatramo posebno važnim je to što će u našem novom objektu svoje zaposlenje naći oko 120 stanovnika Danilovgrada i okoline, 80 u hipermarketu i 40 u pratećim sadržajima. Voli Centar u Danilovgradu na najljepši način predstavlja korak dalje u našoj razvojnoj strategiji, koja osim proširivanja poslovnih aktivnosti podrazumijeva odgovornost i unapređenje kvaliteta život lokalne zajednice, naših zaposlenih, svih ljudi koji čine kompaniju Voli“, zaključuje se u saopštenju. 

voli-danilovgrad

 

Portal Analitika