Zabava

Pao reflektor tokom Severininog koncerta u BG

Nakon što je prošle sedmice nastupila u splitskoj Spaladium Areni, pjevačica Severina Kojić (47) nastavlila turneju pa je u subotu pjevala beogradskoj publici.
Foto: Alo.rs
Foto: Alo.rs
Portal AnalitikaIzvor

Za nastup u Štark Areni ponovno se utegnula u mrežasti triko i visoke crne lakirane čizme u stilu Žene mačke. Ipak, Sevin koncert je, pišu srpski mediji, zasjenio incident na samom početku nastupa.

Pjevačica je izašla na binu, muzika je počela, no odjednom se začuo vrisak u sali, piše "Blic".

"Čim je grunuo bas reflektor je pukao, a staklo se razletjelo po publici. Djevojke su vrisnule, kako smo vidjeli, malo ih je povrijedilo polomljeno staklo, a osiguranje ih je odmah sklonilo", otkrio je svjedok.

"Nakon što je izbjegnuta nesreća, osiguranje je ostalo stajati u redu gdje je rasuto staklo, kako niko ne bi došao tu i povrijedio se. Srećom, niko nije ozbiljno povrijeđen", dodao je.

Dok je Splićanka pjevala, u publici je bio i njen svekar Dragan Kojić Keba (59).

"Rasplakao sam se, jer je bilo emotivno, pogotovo na kraju. I sami ste videli kakvu Seve ima nepresušnu energiju i uživao sam od početka do kraja. Svi smo porodično sjedjeli i gledali, to je stvarno bio spektakl", rekao je on za Mondo.rs.

On se snahi nije pridružio na bini, a otkrio je i zašto.

"Seve je htjela da i ja pjevam, ali nijesam htio, želio sam samo uživati u toj predivnoj atmosferi. Ne postoji mali i veliki nastup, a ovdje je sve bilo tako dobro ukomponovano i mogla je držati publiku još dva i po sata", dodao je Keba.

Portal Analitika