Uglavnom suvo još nekoliko dana a onda promjena vremena

Danas će u Crnoj Gori biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima a u južnim i zapadnim predjelima uslovi za ponegdje slabu kišu. 
Uglavnom suvo još nekoliko dana a onda promjena vremena
Portal AnalitikaIzvor

Na sjeveru, ujutru, po kotlinama magla. Vjetar slab do umjeren, u sjevernim predjelima i na primorju, povremeno pojačan, uglavnom južni i jugoistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha 8 do 20 stepeni.

Nedjelja:

vp-nedjelja

Promjenljivo oblačno, uglavnom krajem dana i tokom noći ponegdje se očekuje prolazna kiša. Na sjeveru, po kotlinama jutarnja magla. Vjetar slab do umjeren, mjestimično umjeren do jak, prvenstveno duž obale i u višim planinskim predjelima na sjeveru, južni i istočni. Jutarnja temperatura vazduha od 1 do 13, najviša dnevna od 10 do 21 stepen.

Podgorica: Promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, a prvenstveno u noćnim satima moguća prolazna kiša . Vjetar uglavnom slab do umjeren, južni i istočni. Jutarnja temperatura vazduha oko 9, najviša dnevna do 20 stepeni.

U ponedjeljak u ranim jutarnjim časovima moguća je kratkotrajna prolazna kiša, nakon čega se očekuje suvo, promjenljivo oblačno vrijeme. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera uz maksimalnu temperaturu od 18 stepeni.

Za utorak i srijedu prognozira sunčano vrijeme sa povremenim naoblačenjem. Tokom dana na sjeveru moguća kratkotrajna kiša. Vjetar veoma slab promjenljivog smjera, jutarnja temperatura od 1 do 7, maksimalna dnevna do 16 stepeni.

Prema prognozama meteo portala ''weatherforyou'' nove velike padavine nas očekuju u četvrtak koje će biti aktivne u svim krajevima Crne Gore, uz maksimalnu dnevnu temperaturu od 14 stepeni.. Prema tim prognozama padavine će se zaustaviti u petak i sbutou, nakon čega će uslijediti nova serija kišnih dana.

Portal Analitika