Politika

Kotor: SNP napustilo 50 članova

Vraćamo naše članske karte i zahtijevamo da nas izbrišete iz evidencije članstva SNP, poručilo je predsjedniku Socijalističke narodne partije (SNP), Vladimiru Jokoviću 50 članova kotorskog ogranka te stranke.
Kotor: SNP napustilo 50 članova
Portal AnalitikaIzvor

„Živjeli smo u uvjerenju da se na ovaj čin nikada u svom životu nećemo odlučiti, jer za nas SNP nije bio samo partija, već personifikacija svih naših ličnih vrijednosti i ideala“, navodi se u saopštenju nezadovoljnih članova.

Oni ističu da je nisko spočitavati lični interes ljudima koji su skoro 22  godine bili u opozicionoj partiji i koji su, kako kažu, „za sve to vrijeme, upravo zbog pripadnosti SNP-u, ugrožavali svoju ličnu i egzistenciju svoje porodice“.

„Vi te ljude, koji su ne samo osnivači već i ideolozi SNP, ovih dana nazivate interesdžijama i profiterima, a šta onda mi da očekujemo od vas“, kazali su.

Jokovića su, takođe, optužili da je radi ostvarivanja interesa i ličnih ambicija, urušio SNP, a da oni odlaze da bi, prema njihovim riječima, sačuvali čist obraz i ideju SNP.

„Zato, srećno vam bilo i trudite se da se konsolidujete, ali zapamtite: jedino što ste uspjeli za ove 2 godine mandata je da natjerate istinske SNP–ovce da vrate članske karte. To ni jedan predsjednik, ni jedan pravi SNP-ovac nikada nije radio.  A raskola smo imali mnogo. Zaboravili ste onu narodnu – govoreći o drugima, ljudi najbolje govore sami o sebi“, zaključili su u obraćanju Jokoviću.

Portal Analitika