Marketing

Naštimujte dlanove i glas - pripremite fotoaparat

Povodom osmog rodjendana TQ Plaza  organizuje nagradnu igru. Odlučili su da svoje vjerne posjetioce obraduju putovanjima koja se pamte
Naštimujte dlanove i glas - pripremite fotoaparat
Portal Analitika
Portal AnalitikaAutor
TQ Plaza BudvaIzvor
tq-plaza-budva-jesen

 

Učestvujte u nagradnoj igri TQ Plaze i osvojite jednu od vrijednih nagrada:

I NAGRADA - DERBY DELLA MADONNINA INTER-MILAN ++ nezaboravnih 7 dana u Milanu (smještaj i avionski prevoz uključeni).

Milano je drugi po veličini grad u Italiji, smatra se “privrednim srcem” Italije. Grad je čuven i po gotskoj katedrali, operskoj i baletskoj kućiTeatro alla Scala” i velikom arhitektonskom i umjetničkom naslijeđu. Derby Della Madonnina je jedan od najimpresivnijih gradskih derbija na svijetu, dva fudbalska kluba iz Milana i posebna sportsko turistički vrijedna kategorija - doživljaj i uspomena za pamćenje.

Vaše je samo da izaberete osobu koja će sa vama proživjeti nezaboravno putovanje kroz Italiju.

 
II NAGRADA - ARANŽMAN ZA DVOJE/ izaberite željenu destinaciju
.

Ko osvoji drugu nagradu dobiće turistički vaučer i izabrati jednu od ponudjenih evropskih destinacija, gdje će sa svojim saputnikom iskusiti čari nekog od poznatih gradova. Da li je to Prag ili Budimpešta, Ljubljana ili Barselona/ TQ Plaza od vas samo očekuje nasmijane selfije i fotografije uz naš hashtag #tqplazarođendan


III NAGRADA - Provedite dan u TQ Plazi / ALL inclusive

Treća nagrada vodi vas na poznato mjesto, Mediteranska br 53. Očekuje vas mali hedonistički izlet u TQ Plazu. Zahvaljujući našim zakupcima u “Babaluu” će pripremiti ukusnu hranu za vas, salon ljepote “Sophie" urediće vašu frizuru, iz specijalizovanog centra tajlandske masaže “Kamalaya” garantovano izlazite kao novi, a profesionalni make up odradiće vam A cosmetic, regionalni brend poznat po  ultrakvalitetnijoj šminci i kozmetici za žene.

 

KAKO?!

Na prizemlju vas čeka naša specijalna kutija u koju treba da ubacite račun sa vašim podacima (ime, prezime i broj telefona) vrijednosti preko 30.00€ iz bilo kojeg lokala iz TQ Plaze i na taj način postajete potencijalni dobitnik vrijednih nagrada.

Nagradna igra traje od 15.11. zaključno sa 09.12. kada zvanično slavimo osmi rođendan.

Izvlačenje srećnih dobitnika planirano je za slavljenički datum 09.12. u 19 sati na prizemlju TQ Plaze.

Razloga su tri, a godina osam.

SREĆAN VAM NAŠ ROĐENDAN!

Ostatak decembra provedite sa nama uz mnogobrojne novogodišnje manifestacije, čarolije i bajke za djecu, bazare i razna iznenađenja.

TQ Plaza je centar za sve generacije, centar za vaše najbolje vrijeme.

TQ Plaza - Right place for your perfect time!

Dobrodošli!

rodjendan-tq

 

Portal Analitika