Region

Četvrta osoba uhapšena, evo ko je i kako pokušao da otme poznatog fudbalera

Miloš Jevtić (22), četvrti osumnjičeni za pokušaj otmice fudbalera Alekse Terzića, uhapšen je danas, nakon opsežne potrage u Beogradu.
Četvrta osoba uhapšena, evo ko je i kako pokušao da otme poznatog fudbalera
BlicIzvor

Kako saznaje Blic, Jevtić je uhapšen u Beogradu.

Jevtić je osumnjičen da je, zajedno sa još tri osobe, na Novom Beogradu oduzeo vozilo marke BMW kojim je upravljao fudbaler.

Zbog pokušaja otmice fudbalera juče su uhapšeni Nikola S. (22) , Dušanka I. (21) i Emilija J. (19).

Njima je određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da su izvršili krivično djelo razbojništvo.

Svi oni osumnjičeni su da su juče, u Novom Beogradu oduzeli vozilo marke BMW kojim je upravljao dvadesetgodišnji fudbaler Aleksa Terzić.

Kako se sumnja oni su "audijem" prepriječili Terziću put i uz upotrebu fizičke sile oduzeli njegovo vozilo. Terziću su zadali više udaraca, a oduzeli su mu i novčanik sa novcem i ličnim dokumentima.

Kada je Aleksa Terzić izašao iz automobila, oni su pokušali da ga ubace u gepek, međutim, uspio je da ih savlada i da im pobjegne.

Dvojica mladića su nakon toga uzeli njegov auto i pobjegli ka naselju Kaluđerica, gdje su kasnije i uhapšeni, nakon što je Terzić prijavio slučaj policiji.

Prilikom hapšenja, policija je kod Nikole S. pronašla "audi" koji je korišćen u izvršenju krivičnog djela, kao i novčanik sa dokumentima oštećenog. Takođe, policija je pronašla i Terzićev BMW.

Osumnjičeni će biti privedeni Trećem osnovnom javnom tužilaštvu.

Portal Analitika