Region

Porodicu ubijenog Miloša prije nekoliko godina zadesila velika tragedija

Miloš Radojković ubijen je u elitnom niškom naselju Beverli Hils juče popodne. Na njega je ubica ispalio više hitaca i pobjegao.
Foto: J.Ć./Vecernje novosti
Foto: J.Ć./Vecernje novosti
Večernje novostiIzvor

Majka nastradalog Radojkovića se prije par godina ubila. Kako nezvanično saznaju Novosti, žena je počinila samoubistvo tako što je skočila pod voz.

- Miloša život nije mazio, ali to nije opravdanje za njegovu kriminalnu pozadinu. Radojković potiče iz male sredine, gdje se svi poznajemo - rekao je za ovaj list mještanin Tešice, nadomak Aleksinca. - Njegova majka se bacila pod voz prije nekoliko godina i nevolje ove porodice potiču još od tog vremena - potvrdio je on.

Miloš Radojković (25) ubijen je u juče u elitnom niškom naselju Beverli Hils. Na njega je pucala još uvijek nepoznata osoba. Poslije dramatične noći, Nišlije se ne pitaju samo ko je ubica, već ko je Miloš koji je unio nemir u njihov grad.

Miloš je 1994. godište. Porijeklom je iz Tešice, mjesta nadomak Aleksinca. U Nišu živi kao podstanar od skoro. Poznat je policiji odranije.

Upravo mladi Miloš je u julu ove godine zapalio automobil marke mercedes iza Narodnog pozorišta u Nišu. Vlasnik luksuznog automobila je tada rekao da ne zna ko bi mogao da uradi tako nešto.

Inače, Radojković je poznat u niškim kriminalnim krugovima. Navodno, važio je za jednog od dilera drogom.

Portal Analitika