Crna hronika

Majka čija je djevojčica bježala strahuje za nju, traži pomoć nadležnih

Majka, čija je dvanaestogodišnja kćerka otišla od kuće i koja je nađena nakon tri dana potrage, zahvalila je svima koji su učestvovali u njenom pronalaženju.
Ilustracija
Ilustracija
Portal AnalitikaIzvor

“Želim da objasnim da moja kćerka nije nađena kod drugarice, kako je navedeno u medijima, jer osoba kod koje je pronađena njoj ne može biti drugarica, niti prijatelj. Ipak, najvažnije je da je nađena i da je dobro. Sada predstoji vrijeme borbe za nju, a ja ne mogu sama, jer ona ne želi da se mijenja. Ona ne želi ograničenja, pravila, obaveze, red i rad. Kaže da „hoće da uživa u životu”, a ja se plašim takvog njenog stava i zato sam se u više navrata žalila institucijama. Bojala sam se da sebi ne upropasti život sebi i još se bojim”, navela je majka u pismu koje je objavila Banka hrane, koja je pomogla u pronalaženju djevojčice.

Majka dvanaestogodišnje djevojčice očekuje pomoć institucija, psihologa, stručnu pomoć u svakom smislu, kako bi se, kako je rekla, njeno dijete vratilo na pravi put.

“Molim ih da pomognu i meni i njoj. Otvorena sam, nemam predrasuda, važno mi je samo da moje dijete bude pošten i dobar čovjek. Posebnu zahvalnost kao i mnogo puta dosad dugujem Banki hrane i ženi velikog srca, velikog razumijevanja, povjerenja, osjećajnosti i požrtvovanosti Marini Medojević”, navela je ona u objavljenom pismu.

Podsjetimo, službenici Uprave policije pronašli su u subotu dvanaestogodišnju djevojčicu, za kojom se tragalo tri dana, živu i zdravu. Njen nestanak prijavljen je u srijedu.

Portal Analitika