Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje za vikend

Danas, u petak se očekuje promjenljivo oblačno vrijeme, povremeno kiša, naročito u popodnevnim satima i tokom noći, prvenstveno u južnim i centralnim predjelima, a lokalno se očekuju i pljuskovi praćeni grmljavinom, uglavnom na jugozapadu. 
Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje za vikend
Portal AnalitikaIzvor

Ujutru, na sjeveru, po kotlinama magla. Vjetar umjeren i jak, krajem dana i tokom noći, u sjevernim predjelima na udare i olujne jačine, južnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha od 0 do 13, najviša dnevna od 10 do 21 stepen.

U subotu se očekuje promjenljivo oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima, uz uslove ponegdje za povremenu kišu, a uglavnom u jutarnjim satima lokalno moguć i pljusak sa grmljavinom. Ujutru, na sjeveru, po kotlinama magla. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, na sjeveru i duž obale na udare jak do veoma jak, južnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha od 5 do 15, najviša dnevna od 11 do 23 stepena.

U nedjelju se očekuje promjenjivo oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima. Ujutru sunčano, dok se poslijepodne očekuje oblačno vrijeme sa padavinama.

 

Portal Analitika