Crna hronika

Brajović: Sve sam radio po zakonu

Predsjednik Skupštine Crne Gore, Ivan Brajović, saopštio je da je informisan da je Specijalno državno tužilaštvo (SDT) formiralo spise predmeta, te da je u toku izviđaj povodom navoda koji su juče iznijeti na sjednici parlamenta, da mu je odbjegli bankar, Duško Knežević, navodno, zbog političkih veza, otpisao dug od najmanje 50.000 eura sa rivolving kartice.
Brajović: Sve sam radio po zakonu
Portal AnalitikaIzvor

Brajović je istakao da vjeruje državnim organima i da je spreman da sarađuje kako bi se što brže utvrdila puna istine o tom slučaju.

„Lično uvjeren da sam sve radio u skladu sa zakonom, i s punim povjerenjem u nepristrasan rad državnih organa, stojim na raspolaganju i iskazujem spremnost za saradnju sa ciljem što bržeg utvrđivanja i objelodanjivanja pune istine o ovom slučaju“, naveo je Brajović u reagovanju.

„Očekujem da će time biti stavljena tačka na političke manipulacije i zloupotrebu javnog medijskog prostora“, naveo je on.

Podsjetimo, u SDT-u su formirani spisi predmeta i u toku je izviđaj u slučaju korišćenja revolving kartica Atlas banke.

Poslanik SDP-a, Raško Konjević, juče je u Skupštini kazao da je predsjedniku, „zbog političkih veza” Duško Knežević otpisao dug od najmanje 50.000 eura sa rivolving kartice.

Portal Analitika