Košarka

MIJOVIĆ: Ne bavimo se kalkulacijama, želimo da popravimo utisak

Košarkaši Budućnosti Voli u 7. kolu grupne faze Eurokupa gostuju ekipi Trenta, sjutra od 19.30h. Italijanski tim je trenutno na polovičnom učinku sa tri pobjede i isto toliko poraza, dok "plavi" i dalje traže prvu pobjedu u ovom drugom po jačini evropskom takmičenju.
MIJOVIĆ: Ne bavimo se kalkulacijama, želimo da popravimo utisak
Portal AnalitikaIzvor

Prvi strateg kluba iz Njegoševog parka, Petar Mijović, istakao je da se ne bave kalkulacijama već da je želja da poprave utisak u Eurokupu.

- Pokušavamo da prevaziđemo određene slabosti koje su uočljive u Eurokupu i da utakmicu postavimo na način da uradimo sve da je dobijemo. Ne bavimo se kalkulacijama da li možemo ili ne možemo u drugi krug, jednostavno želimo da u periodu koji je ispred nas u Evrokupu popravimo utisak. Jedan broj utakmica je odigran na jako dobrom nivou protiv jakih timova i te utakmice su izgubljene na jednu loptu. U periodu ispred nas ćemo preko Eurokupa probati da razigramo određene igrače koji nijesu u zavidnom nivou forme u ovom momentu - ocijenio je Mijović.  

 

Centar "plavih", Hasan Martin, poručio je pred sjutrašnji meč da idu u Italiju po pobjedu.

- Krećemo danas za Italiju i nadamo se pobjedi sjutra. Očekivanja su da pobijedimo, izađemo na teren i odigramo jako, dobru odbranu, da lopta kruži dobro i nadamo se da pogodimo šuteve koje iskreiramo. Kao što sam rekao, idemo u Italiju da dobijemo utakmicu - poentirao je Martin.  

 

 

Portal Analitika