Košarka

MIJOVIĆ: Imamo obavezu da upišemo pobjedu protiv Cibone

Košarkaši Budućnosti Voli dočekuju zagrebačku Cibonu sjutra od 20h, u okviru 6. kola ABA lige.
MIJOVIĆ: Imamo obavezu da upišemo pobjedu protiv Cibone
Portal AnalitikaIzvor

Izabranici Petra Mijovića će pokušati da nakon sjajnog meča u Beogradu protiv ekipe Mega Bemaxa iz prethodnog kola, nastave sa dobrim partijama u regionalnoj ABA ligi.

Prvi strateg kluba iz Njegoševog parka, Petar Mijović, ističe da je Cibona podigla formu u posljednjih nekoliko sedmica.

- Igramo protiv neugodne ekipe koja je u posljednjih nekoliko sedmica značajno podigla svoju formu. Agresijom na spoljnu liniju i kontrolom skoka želimo da kontrolišemo utakmicu u kojoj imamo obavezu i zadatak da upišemo važnu pobjedu u borbi za vrh ABA lige - istakao je Mijović.

Plej podgoričkog kluba, Nikola Ivanović, napomenuo je da je važno da pokažu karakter i da slave pred svojim navijačima.

- Očekuje nas izuzetno važan meč u ABA ligi gdje moramo nastaviti sa pobjedama. Igrali smo već protiv Cibone na Super kupu i poznajemo ih dobro. Nema lakih mečeva u ABA ligi što je ova sezona najbolje pokazala tako da moramo ući potpuno fokusirani u utakmicu i zaboraviti prethodnu utakmicu. Veliki broj utakmica smo odigrali na jednu loptu i izgubili tako da je sada važno da pokažemo karakter i slavimo pred našim navijačima - poentirao je Ivanović.

Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici SC "Morača" do 20 časova kao i sjutra od 12 časova do početka utakmice. Cijene ulaznica su 3, 5 i 7 eura.

 

Portal Analitika