Vaso Bakočević: Na ovaj svijet sam došao da se tučem, protivnik će biti ubijen

Samo jedan dan ostao je do borilačkog spektakla u Areni Zagreb. Na KSW 51 događaju, u subotu s početkom u 19 sati, održaće se deset borbi, a u svakoj će učestvovati neka od najvećih MMA zvijezda iz regiona.
Foto: Index.hr
Foto: Index.hr
IndexIzvor

Prije borbe večeri, teškaškog obračuna između donedavnog fitnes modela BiH Erka Juna i poljskog snagatora Mariuša Puđanovskog, u kavez će najpopularniji balkanski borac, Crnogorac Vaso Bakočević zvani Psihopata, protiv Poljaka Borisa Mankovskog.

"Više sam dojadio narodu da me gleda", nasmijao se Bakočević nakon što je u dvorani American Top Teama u Zagrebu održao kratki otvoreni trening.

Iako mu je tek 30 godina, za njim je ogroman broj borbi, čak 58, u kojima je ostvario 40 pobjeda. Popularnost je stekao agresivnim stilom, trash-talkom koji često prelazi granice bahatosti, te mijenjanjem kategorija, od one od 66 pa sve do 84 kilograma. Protiv Mankovskog će se boriti u catchweightu, odnosno do 73 kg, te tvrdi da mu je ovo najvažniji meč u karijeri.

"Na papiru, svakako, pobjeda mi otvara zlatna vrata, mogu da biram što ću i gdje ću. Mankovski je odličan borac, ali ima mnogo mentalnih problema, dođe u situaciju da gubi od ljudi od kojih možda ne treba. Osjeća velik pritisak, to se vidi na njemu i u subotu će biti ubijen", najavio je Vaso koji kaže da je s 40 profesionalnih pobjeda rekorder među balkanskim borcima.

Ne sjeća se je li se ikad prije borio u Zagrebu, a veseli se meču pred 15-ak hiljada ljudi, iako nema predstavu kako će ga zagrebačka publika primiti.

"Znači mi dosta, a istovremeno me boli... Imam toliko mečeva i iskustva, možeš mi aplaudirati ili me gađati limenkom, meni nije stalo. Ja znam svoj cilj, a oni nek rade kako god hoće", poručio je Bakočević.

Portal Analitika