Abiznis

Željeznička infrastruktura Crne Gore dobitnik nagrade Regionalni biznis partner

Željeznička infrastruktura Crne Gore dobitnik je prestižne nagrade REGIONALNI BIZNIS PARTNER 2019, čiju su poslovnu izuzetnost i poslovne rezultate, među 3000 kompanija iz regiona, prepoznali i ocjenili poslovni partneri i klijenti, a potvrdili rezultati nezavisnih istraživanja.
Željeznička infrastruktura Crne Gore dobitnik nagrade Regionalni biznis partner
Portal AnalitikaIzvor

Svečana ceremonija dodjele nagrada pod sloganom „U biznisu, kao i u životu, najvažniji je partner“ održana je 6. novembra 2019. godine u hotelu “Crowne Plaza” u Beogradu.

Nagrada Biznis partner, ustanovljena je prije četvrt vijeka i namijenjena je svim kompanijama i institucijama zemalja regiona, sa ciljem da skrene pažnju javnosti i promoviše kompanije i institucije koje se u svom poslovanju rukovode principima: kontinuitet u razvoju i dobri poslovni rezultati, visok stepen profesionalnosti, dobra poslovna saradnja u regionu, inovativnost, briga o zaposlenima, društvena odgovornost, ekološka svijest i druge, koje su ujedno i kriterijumi za njenu dodjelu.

Željeznička infrastruktura Crne Gore je prepoznata kao kompanija koje je ostvarila odlične poslovne rezultate, koja kontinuiranim, intenzivnim i strateškim investicijama i inovacijama, unapređuje stanje željazničke infrastrukture i uspješno implementira međunarodne finasijske instrumente, čija sredstva su u značajnoj mjeri nepovratna. 

Da prisustvuju svečanosti upriličenoj povodom dodjele nagrade, predsjednik Odbora direktora prof. dr Safet Kalač, pozvao je i predsjednike oba reprezentativna sindikata Marka Cacovića, predsjednika ,,Sindikata ŽICG” i Dragana Miranovića, predsjednika  ,,Novog sindikata ŽICG”, ističući da je ova nagrada prevashodno zasluga zaposlenih.

„Regionalna nagrada Biznis Partner 2019 je dodatni motiv i još jedno priznanje kojim su potvrđena naša nastojanja da poslujemo efikasno i društveno odgovorno i na taj način, uz nesebičnu podršku Vlade Crne Gore u saradnji sa međunarodnim finansijskim institucijama doprinesemo razvoju, ne samo kompanije već društva uopšte“, saopštio je Kalač.
 

Portal Analitika