Muzika

POGLEDAJTE novi spot podgoričke grupe "KUBA" (VIDEO)

Mladi podgorički sastav "Kuba" objavio je danas spot za numeru "Muro". Publici u Crnoj Gori i regionu do sada su se predstavili hitovima "Kari Šabanovi" i "Sklopka". 
POGLEDAJTE novi spot podgoričke grupe "KUBA" (VIDEO)
A.P.
A.P.Autor
Portal AnalitikaIzvor

Članovi grupe su djeca Slobodana Kovačevića, osnivača popularnog benda "More", i kompozitora brojnih numera od kojih se izdvajaju „Konobo moja, „More, more“...

kuba

Frontmen Marko Kovačević, njegov brat Nikola, sestra Mia čine okosnicu ovog mladog benda. Imali su radno ljeto, a publika je bila u prilici da prisustvuje njihovim nastupima u Podgorici i na crnogorskom primorju. Omiljeni među mlađom populacijom, svirke završavaju ovacijama zadovoljne publike.

kuba1

Na njihovom repertoaru se nalaze popularne pop-rok pjesme u nešto drugačijem aranžmanu, obojene notama regea i laganih ritmova.

Danas su objavili spot za hit numeru "Muro", za koju je muziku i tekst uradio Marko Kovačević, a aranžman i produkcija su zajednički Nikolino Markovo djelo.

Pjesma ima moderan aranžman i namijenjena je mlađoj populaciji. Spot je snimljen u prostorijama Kulturnog centra Danilovgrad, a kako su nam otkrili, od ideje do spota sve je proizašlo upravo iz porodičnog studija Kovačevića.

kuba3

Nema sumnje da je pred njima blistava karijera, jer im je muzika u genima!

 

Portal Analitika