Kultura

KIC pop hor oduševio učesnike “Mahara”

Podgorički KIC pop hor sinoć je izvanrednim koncertom "podigao na noge" učesnike 7. kongresa Jevreja svijeta Mahar 2019. koji se održava od 31. oktobra do 4. novembra u Hotelu “Avala” u Budvi.
KIC pop hor oduševio učesnike “Mahara”
Portal AnalitikaIzvor

              Popularni hor "profesionalnih amatera" kako ih nazivaju crnogorski mediji, izveli su kolažni, evergreen program sastavljen od partizanskih i antifašističkih pjesama “Po šumama i gorama”, “Da nam živi rad”, “Sivi sokole”, “Ciao bella”, preko “Djevojko mala”, “Dođi u 5 do 5” i “Singing in the rain”, do “Negativa”, ”No roots” i “Happy” i naravno “Hava nagila”. Komentari publike: “Bravo”, “Nestvarno”, “Ovoga nigdje nema”, “Ovo samo Crna Gora može da ima”, “Fantastično”, “Dođite i kod nas” ... Iz hora poručuju da će doći, jer tvrde da Ljubav nema granica! 
                Solisti su bili - Dubravka Živković, Sanja Crvenica i Dragan Radulović, a hor pjeva pod dirigentskom palicom Saše Barjaktarovića. Menadžerka KIC pop hora Snežana Burzan najavljuje da hor možete u Podgorici slušati u KIC-u 14.novembra na večeri klapa i horova, kao i 22. novembra kada će biti gosti solističkog koncerta sevdaha njihove članice Tamare Pavićević. KIC pop hor 30. novembra nastupa sa projektom -“Bez dileme - antifašizam” u Pljevljima.
Foto: Vesela Radović Mišković

Portal Analitika