Politika

DF pozdravio odluku Radulovića, Marković da podnese ostavku

Demokratski Front pozdravio je danas odluku ministra održivog razvoja i turizma Pavla Radulovića da podnese ostavku, nakon što je objavljen snimak snimak kako dva inspektora uzimaju mito od jednog lokalnog biznismena.
 DF pozdravio odluku Radulovića, Marković da podnese ostavku
Portal AnalitikaIzvor

„Ostavka Ministra Radulovića je pokazala da i u režimu postoje ljudi koji nijesu spremni da mirno prihvataju lopovluk i kriminal , bez ikakvog osjećaja političke odgovornosti“, naveo je DF u reagovanju.

DF poziva Dšska Markovića, kao premijera da podnese ostavku i da se ne sakriva iza ostavke ministra kojeg je on predložio.

„Distanciranje Markovića i Pažina od Stankovića i Katnića , danas kada svi u Crnoj Gori  vide da je tužilastvo leglo korupcije i organizovanog kriminala, mi dozivljavamo kao najobičnije licemjerje i posljedicu pritisaka medjunarodne zajednice , koja od Djukanovića i Markovića traze hitnu smjenu Stankovića i Katnića“, navodi DF u reagovanju.

„Ostavka Duška Markovića i pad Vlade bi otvorio pokiticki proces dijaloga o rješavanju duboke sistemske političke krize koja ugrožava vitalne interese naroda i države“.

 

 

Portal Analitika