Fudbal

"Prijetili su mi da će mi slomiti noge, da će mi ubiti ženu, vrijeđali djecu"

Navijači su bijesni, Unaj Emeri malo zbunjen, uprava čak i uplašena jer joj sukob kapitena i dijela tribine nikako ne ide u prilog.
"Prijetili su mi da će mi slomiti noge, da će mi ubiti ženu, vrijeđali djecu"
mozzartsport.comIzvor

Granit Džaka je sada pokušao da ga riješi, izvinjenjem u kojem obrazlaže zašto je poslije zvižduka s tribina kada je izmijenjen u meču protiv Kristal Palasa publici poručio da – odj..e.

Kaže, društvene mreže su napravile problem. Jer, navijači tamo zaista zaborave da se kontrolišu dok vrijeđaju. I prijete, u Džakinom slučaju. Baš preko svake mjere.

“Jako su me pogodile scene poslije moje izmjene. Volim ovaj klub i uvijek dajem 100 odsto sebe - na i van terena. Osjećaj da me navijači ne razumiju i stalni uvrjedljivi komentari na utakmicama i po društvenim mrežama u posljednjih nekoliko nedjelja su me duboko povrijedili. Ljudi su govorili da će mi ’slomiti noge’, ’ubiti suprugu’, govorili su mi da ’žele da mi dijete dobije rak’. U takvoj situaciji dozvolio sam sebi da se zanesem i reagujem na način koji nije bio primjeren“, piše o Džakinom saopštenju koje je javnosti proslijedio sam klub želeći da konačno okonča ovu buru.

Da li će i uspjeti? Vidjećemo već na sljedećoj Arsenalovoj utakmici na domaćem terenu. Nije tajna da navijači nijesu bili oduševljeni kada je Emeri, na preporuku svlačionice, baš Džaki uručio kapitensku traku.

“Nije mi bila namjera da uvrijedim navijače i izvinjavam se ako je neko to pomislio. Želim da se vratimo na odnos uzajamnog poštovanja, da se prisjetimo zašto smo se uopšte zaljubili. Hajdemo pozitivno naprijed, zajedno“, poentirao je Džaka.

Portal Analitika