Crna hronika

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo u Bijelom Polju

Načelnik Centra bezbjednosti Bijelo Polje Miloš Bulatović saopštio je da su uhapšene tri osobe, D.B. (24), D.S.(24) i J.S.(29) osumnjičene za ubistvo Dragice Selimović (55).  Njeno tijelo pronađeno je juče u bjelopoljskom naselju Rakonje.
Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo u Bijelom Polju
Portal AnalitikaIzvor

On je naveo da je ubistvo rasvijetljeno u kratkom roku, zahvaljujući intenzivnom i posvećenom radu službenika policije.

Istog dana kad je nesrećna žena ubijena, identifikovani su i uhapšeni D.B. i D.S. zbog osnovane sumnje da su počinili to krivično djelo.

“Dok je J.S.(29) uhapšen zbog osnova sumnje da je počinio krivična djela neprijavljivanje krivičnog djela i učinioca krivičnog djela i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Postupajući po prijavi koju je u subotu, u 13 sati i 20 minuta, putem telefona podnio N.S. iz Bijelog Polja da je u njegovoj kući izvršena premetačina i otuđen novac u iznosu od preko pet hiljada eura, policijski službenici su izašli na lice mjesta i u kući zatekli tijelo Dragice Selimović (55)”, rekao je Bulatović.

Uviđaj je sa policijskim službenicima, obavila viša državna tužiteljka Milica Rmandić.

“U toku uviđaja izuzet je veći broj tragova koji će biti predmet vještačenja, a tijelo je po nalogu tužiteljke upućeno na obdukciju. Utvrđeno je da je smrt bila nasilna”, istakao je Bulatović.

Portal Analitika