Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • Mandić i Knežević sa ambasadorom Ruske Federacije: Neophodno poboljšati odnose između dvije države

Mandić i Knežević sa ambasadorom Ruske Federacije: Neophodno poboljšati odnose između dvije države

Lideri DF–a Andrija Mandić i Milan Knežević sastali su se danas sa ambasadorom Ruske Federacije Vladislavom Vladislavovičem Maslenikovim u prostorijama ovog saveza. U otvorenom i prijateljskom razgovoru Mandić i Knežević su upoznali ambasadora Maslenikova i njegove saradnike sa aktuelnom političkom situacijom u Crnoj Gori i regionu.
Mandić i Knežević sa ambasadorom Ruske Federacije: Neophodno poboljšati odnose između dvije države
Portal AnalitikaIzvor

Lideri DF–a su potencirali neophodnost poboljšanja odnosa između dvije države, posebno imajući u vidu činjenicu da većina građana Crne Gore doživljava ruski narod i Rusiju,  kao istinske i dokazane prijatelje kroz viševjekovno savezništvo, koje mora biti ugrađeno u državne temelje kao ključna smjernica budućim generacijama.

Ambasador Vladislav Vladislavovič Maslenikov se zahvalio na prijemu i iskazao spremnost da za vrijeme svog mandata doprinese poboljšanju odnosa između Crne Gore i Rusije.

U znak dobrodošlice u Crnu Goru, lideri DF –a su ambasadoru Maslenikovu uručili skromni  poklon sa željom da njegov mandat obilježe veliki rezultati u interesu naših država.  

Portal Analitika