Crna hronika

Bukilić saslušan u novosadskoj policiji, ne zna ko ga je ranio

Podgoričanin Milika Bukilić (36) je prije dva dana dao iskaz u novosadskoj policiji, a inspektorima je saopštio da ne zna ko je u ponedjeljak veče ispalio hice u njegovom pravcu.
Bukilić saslušan u novosadskoj policiji, ne zna ko ga je ranio
Portal AnalitikaIzvor

<<< Ranjen Milika Bukilić <<<

<<< Ko je Milika Bukilić, Crnogorac koji je upucan u Novom Sadu? <<<

Prema saznanjima Dana, Bukilić je rekao da nije vidio napadača i da ne zna ko bi to mogao biti.

On je ranjen u pucnjavi na Telepu u Novom Sadu, a odmah je prevezen na ukazivanje ljekarske pomoći u Urgentni centar, gdje je doveden u svjesnom stanju. Konstatovano je da je zadobio povredu desne potkoljenice.

Na njega je puca a nepoznata osoba, koja ga je čekala ispred kafića u blizini hotela „Šeraton”.

Novosadska policija je sa mjesta dešavanja izuzela snimke sigurnosnih kamera kako bi provjerili da li je neka od njih snimila napadača. Saslušano je više osoba, a o ranjavanju Podgoričanina obaviještena je i crnogorska policija.

Prema nezvaničnim saznanjima, Bukilić je nedavno iz Podgorice otišao u Novi Sad kako bi posjetio porodicu. Tamošnja policija ispituje sve okolnosti slučaja, na i zašto njegova porodica živi u Novom Sadu, kao i da li je ovaj Podgoričanin dobijao prijetnje.

Bukilić je odranije poznat crnogorskoj policiji, koja ga je privodila zbog blažih krivičnih djela. Nije evidentiran kao pripadnik neke organizovane kriminalne grupe.

Portal Analitika