Region

Policija pronašla tijelo djevojke u automobilu, uhapšeni osumnjičeni

U automobilu parkiranom u Nehruovoj ulici na Novom Beogradu, policija je pronašla tijelo 28-godišnje djevojke, koje je poslato na obdukciju, kako bi se utvrdilo da li je djevojka ubijena. Prema posljednjim informacijama, kako N1 saznaje, osumnjičeni za pokušaj skrivanja tijela preminule djevojke su uhvaćeni u blizini stana u koji je policija prethodno upala, zbog prijave stanara da se od juče osjeća miris tijela u raspadanju.
N1
N1
N1, TelegrafIzvor

Stan je, međutim, bio prazan, a prema riječima istražitelja izuzetno jak miris ukazuje na to da se u njemu možda zaista nalazio leš.

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšeni su policiji rekli da se djevojka predozirala narkoticima, te da su pokušali da sakriju njenu smrt.

Policija je prethodno u stanu u Gandijevoj pronašla krv i utvrdila da je riječ o ljudskoj krvi.

"Operativnim radom policije saznali su koji je stan u pitanju. Kada su upali u taj stan, pronađeni su tragovi krvi, ali čini se da je sve brisano varikinom, kako bi tragovi bili uklonjeni", rekao je izvor "Telegrafa".

Forenzičari uzimaju sve tragove koji bi mogli da razjasne što se dogodilo. Takođe se istražuje da li je smrt izazvana nasilno.

Portal Analitika