Crna hronika

Protiv tri Nikšićanina podnijete krivične prijave zbog krađa i prevare

Nikšićka policija rasvijetlila je dvije krađe i jednu prevaru i protiv tri lica iz tog grada podnijela krivične prijave.
Protiv tri Nikšićanina podnijete krivične prijave zbog krađa i prevare
Portal AnalitikaIzvor

''Pomenuto krivično djelo koje je kvalifikovano kao teška krađa, sumnja se, izvršeno je od strane R.Đ. (40) iz Nikšića na štetu D.K. iz istog grada. Naime, u park šumi Trebjesa u Nikšiću R.Đ. je uz upotrebu sile otuđio od D.K. ručni sat. Protiv R.Đ. je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku'', saopšteno je iz UP.

Kako se dodaje u saopštenju, policija je rasvijetlila i jedno krivično djelo prevara kao i K.D. koje se kvalifikuje kao krađa.

''Nikšićka policija je rasvijetlila i krivično djelo prevara, a krivičnu prijavu podnijela protiv T.M. (40) iz Nikšića. On je, kako se sumnja, navedeno krivično djelo počinio na način što je zaposlenog u objektu za prodaju mobilnih telefona naveo da mu isporuči mobilni telefon marke „Samsung S8 Note“, a za koji nije dao novac.

Krivično djelo kvalifikovano kao krađa izvršeno je na štetu B.Z. iz Nikšića koji je podnio prijavu da mu je sa parking prostora Doma zdravlja u Nikšiću otuđeno pmv marke „VW Golf II“. Vozilo je pronađeno, a na osnovu prikupljenih dokaza identifikovan je i lišen slobode A.S. (43) iz Nikšića. Nakon privoda kod nadležnog tužioca za ovo lice je donijeto rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda sudiji za istragu Osnovnog suda u Nikšiću. Za A.S. je određen pritvor'', zaključuje se u saopštenju.
 

Portal Analitika