Politika

DPS Kotor: Izvještaj o radu najbolji pokazatelj uspjeha

Sjednica Opštinskog odbora DPS Kotor u proširenom sastavu, kojom je predsjedavala predsjednica Tatjana Stanovčić održana je večeras, saopšteno je iz ove stranke.
DPS Kotor: Izvještaj o radu najbolji pokazatelj uspjeha
Portal AnalitikaIzvor

Kako dodaju, na sjednici su razmatrana predložena kongresna dokumenta stranke.

“U sklopu javne rasprave koja je organizovana u suret predstojećem VIII Kongresu koji će se održati 30. novembra u Podgorici, članovi Opštinskog odbora kao i predsjednici mjesnih odbora bili su u prilici da daju eventualne sugestije za izmjene Nacrta Programa rada, Statuta i Izvještaja o radu između dva Kongresa”, ističu oni.

Na sjednici je, kako dodaju, ocjenjeno da predložena dokumenta predstavljaju izuzetno kvalitetnu podlogu za dalje unapređenje demokratskih procesa po kojim je naša partija bila prepoznata i u prethodnom periodu, kao i na unapređenju organizacije partijske infrastrukture u susret izazovima koji nas očekuju.

“Najbolji sublimat svih političkih uspjeha Demokratske partije socijalista u prethodnom četvorogodišnjem periodu, svakako predstavlja Izvještaj o radu između dva Kongresa koji svjedoči o ostvarenim rezultatima, kao i konstantnom i posvećenom radu naše Partije, Vlade Crne Gore i Kluba poslanika na daljem jačanju društveno-ekonomskog razvoja Crne Gore”, navode iz ove stranke.

Kongresna dokumenta su jednoglasno prihvaćeni.

Željko Aprcović predsjednik opštine Kotor upoznao je članove Opštinskog odbora sa aktivnostim lokalne uprave na riješavanju nagomilanih problema. Za svoj rad i rad lokalne uprave dobio je punu podršku.

Portal Analitika