Politika

DPS Podgorica: Izvještaj potvrđuje brojne uspjehe i politička ostvarenja DPS-a

Na večeras održanoj sjednici Odbora DPS Podgorice, kojom je predsjedavao predsjednik Časlav Vešović, razmatrana su kongresna dokumenta Demokratske partije socijalista Crne Gore.
DPS Podgorica: Izvještaj potvrđuje brojne uspjehe i politička ostvarenja DPS-a
Portal AnalitikaIzvor

U sklopu javne rasprave, koja je organizovana povodom pripreme za održavanje VIII Kongresa, članovi Odbora, kao i predsjednici mjesnih odbora DPS Podgorice, imali su priliku da daju  komentare i prijedloge za izmjene i dopune nacrta Programa, Statuta i Izvještaja o radu.

Ocijenjeno je da predloženi nacrti predstavljaju odličnu platformu za nastavak uspješnog  vođenja politike koja će omogućiti još veći ekonomski i demokratski razvoj, kao i doprinijeti još boljoj organizaciji DPS u susret budućim izazovima. Komentarišući Izvještaj o radu, Odbor je zaključio da on najbolje potvrđuje i svjedoči o brojnim uspjesima i političkim ostvarenjima DPS-a, koji su za posljedicu imali i  razvoj naše društvene zajednice.

Odbor će do 20. oktobra, saglasno prethodno donijetim odlukama, nastaviti sa evidentiranjem prijedloga i sugestija članova i simpatizera DPS-a Podgorice, zahvaljujući kojima će se, vjerujemo, obogatiti sadržaj kongresnih dokumenata.

 

Portal Analitika