Zabava

Tvorac jednog od najvećih tehno hitova dolazi u Glavni grad

Glavni Grad u saradnji sa organizacijom Konektor dovodi jednog od nazjnačajnih francuskih DJ-eva u proteklih 20 godina. Konektor pretenduje da bude novi brend Glavnog Grada u domenu noćnog provoda, sa fokusom na visoku produkciju i jake nastupe kakve možemo vidjeti u svim velikim evropskim i svjetskim metropolama.
Tvorac jednog od najvećih tehno hitova dolazi u Glavni grad
Portal AnalitikaIzvor

Oliver Rejmond, poznatiji u tehno svijetu kao OXIA, 2. novembra će u okviru projekta KONEKTOR, gostovati u podgoričkom Kolektoru. Ovaj francuz je počeo da miksuje sa 15 godina, a da producira već davne 1991. godine. Iz njegovog studija izašli su hitovi “Harmonie”, “Whole Life” ili “Housewife” u kolaboraciji sa Miss Kittin, a legendarni “Domino”, sada već klasik sa preko 65 miliona pregleda na Youtube kanalu, je neizostavna traka na playlistama najvećih svjetskih DJ-eva.

Oxia ima iza sebe dva albuma -”24 Heures” i “Tides of mind”, a svoje singlove i remikse izdavao je za Goodlife, Noir music, Terminal M, Intec i mnoge druge.

Uz Oxiu nastup na prvoj KONEKTOR žurci imaće i crnogorski DJ-evi Cule i Proximus, koji su svojim nastupima na Sea Dance i Exit festivalu potvrdili da su jedni od najtraženijih crnogorskih izvođača tehno muzike kod nas.

Prodaja karata za spektakl u Kolektoru kreće u ponedjeljak 15. oktobra.

Cijena karte za prvu Konektor žurku iznosi 10 eura i može se kupiti u podgoričkim lokalima Hugo u Bokeškoj ulici i Forest u City Kvartu.

Za najveće ljubitelje Oxia, prvih 70 karata po cijeni od 7 eura, biće u prodaji do 20. oktobra.

Jedan od najgledanijih Cercle nastupa je upravo nastup francuskog DJa. S toga, pogledajte i poslusajte:

 

 

Portal Analitika