Društvo

Sve spremno za večerašnji koncert, za posjetioce besplatno vino (VIDEO)

Bina je postavljena, posjetioce očekuje bogat program...Posjetioce, takođe, očekuje besplatno vino "Plantaža".
Sve spremno za večerašnji koncert, za posjetioce besplatno vino (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

Bina na Trgu nezavisnosti je postavljena i sve je spremno za večerašnji koncert koji se održava u susret jubileju. POBJEDA vam povodom 75 godina postojanja poklanja koncert KIC pop hora, koji će početi večeras u 20 časova.

Publika će imati priliku da uživa u popularnim partizanskim i antifašističkim pjesmama među kojim su: ,,Teče Tara“, ,,Oj, đevojko drugarice“, ,,Bilećanka“, ,,Crveni makovi“, ,,Kraj Sutjeske hladne vode“ koje će KIC pop hor izvesti pod dirigentskom palicom Saše Barjaktarovića i uz soliste hora Jovana Vukovića, Tamaru Pavićević, Vesnu Kraljević i Dubravku Živković.

Uz KIC pop hor nastupaće i orkestar Počasne garde Vojske Crne Gore, folklorni ansambl KIC-a ,,Budo Tomović“, dječji hor Umjetničke škole za muziku i balet ,,Vasa Pavić“, i balerine plesnog studija ,,Allegre“ i baletske škole ,,Vasa Pavić“.

Ovo je treći koncert koji je POBJEDA do sada organizovala. Na trgu u Nikšiću, uoči Dana nezavisnosti, antifašističke pjesme pjevao je hor ,,Zahumlje“, dok je KIC pop hor nastupao na Cetinju za Dan državnosti.

Osim koncerata, POBJEDA je u gradovima u kojima je izdavan ovaj list, u Nikšiću i na Cetinju poklonila botaničke bašte sa po 75 sadnica.

Botaničku baštu dobiće uskoro i gimnazija ,,Slobodan Škerović“ u Podgorici, a u godini jubileja POBJEDA realizuje i bogatu izdavačku djelatnost.

Svi posjetioci će moći besplatno da uživaju i u vinu Plantaža 13. jul.

 

Portal Analitika