Fudbal

Boljević: Pokušaćemo da pobijedimo obje utakmice

Najbolji crnogorski fudbaleri nastavili su pripreme za predstojeće mečeve u kvalifikacijama za EP, protiv Bugarske pod Goricom 11. oktobra i Kosova u Prištini tri dana kasnije. Aleksandar Boljević je poručio da će ekipa u obje utakmice juriti pobjedu.
Boljević: Pokušaćemo da pobijedimo obje utakmice
Izvor

"Moramo da ostanemo skoncetrisani na naredne dvije utakmice, prije svega na prvu protiv Bugarske, gdje treba da vratimo rezultatski značaj reprezentaciji i javnosti i koliko - toliko publiku na stadion. Pokušaćemo da pobijedimo obje utakmice. To nam je cilj, jer ponovo nijesmo uspjeli da se kvalifikujemo. Pokušaćemo kroz naredne dvije utakmice da vratimo samopouzdanje i da se spremamo za naredne izazove", dodaje 23-godišnji fudbaler, koji je protiv Češke u prošlom meču igrao u prvoj postavi.

Crna Gora je izgubila sve šanse, ali to neće smanjiti motivaciju u predstojećim mečevima.

"Ako smo pravi, sigurno ćemo naći fudbalski motiv i to ljudsko što je u nama. Moramo da pokažemo da vrijedimo i da imamo kvalitet. Siguran sam da će momci i stručni štab to tako predstaviti i da ćemo pobijedi Bugarsku, a onda čekati Kosovo. Pritisak bi sada trebalo da bude najmanji, ali onaj fudbalski, ljudski, postoji i on je najveći do sada. Ne bi valjalo da završimo kvalifikacije bez pobjede, tako da se nadam trijumfu", kazao je naš vezista.

Boljević blista u Standardu, postigao je četiri gola na četiri posljednja meča...

"Samo još da to prenesem na reprezentaciju", zaključio je naš reprezentativac.
 

Portal Analitika