Društvo

Knežević: Vujošević je nosio pare i za Borisa Savića

Predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević optužio je predsjednika Višeg suda u Podgorici Borisa Savića da je i njemu Nenad Vujošević, sekretar VDT-a, kao i Ivici Stankoviću, nosio novac za korupciju.
Knežević: Vujošević je nosio pare i za Borisa Savića
Portal AnalitikaIzvor

Kazao je i da je Savić desna ruka Ivice Stankovića i da mu je šef VDT-a, preko kurira Nenada Vujoševića, prenosio koja optužnica treba da bude potvrđena a koga treba pusttiti iz zatvora.

“Boris Savić i Nenad Vujošević su bili nerazdvojni, ja sam par puta prisustvovao kad su bili zajedno, jednom u hotelu Zija, drugi put u restoranu u Njegoševoj ulici. I znam da su bilo vrlo bliski. Vujošević mi je rekao da on nosi od Stankovića poruke Saviću za optužnice koje treba da budu potvrđene. Vujošević je bio glavna veza između Stankovića i Savića za one koje treba potvrditi ili pustiti iz zatvora, što on I pominje u tefeonskim razgovorima”, rekao je Knežević.

On je dodao da bivša tužiteljka Ranka Čarapić nije korupmirana, da je jedna od najpoštenijih tužiteljki i da ni Milo Đukanović nije mogao da je korumpira.

On je na Instagramu u uključenju uživo odbacio ocjene da se dogovorio sa vrhovnom vlasti i dodao da neće odustati od arbitraže, navodeći da nema tih para koje bi mogle nadomjestiti" ovaj pakao od života, uništenih karijera, hapšenja zaposlenih, jednu strašnu torturu koju Katnić sprovodi".

 

Portal Analitika