Košarka

SUBOTIĆ: Čvrstom odbranom do pobjede protiv Zadra!

Košarkaši Budućnost Volija igraju protiv Zadra meč prvog kola regionalne ABA lige, sjutra od 18 sati, pred svojim navijačima u "Morači".
Foto: KK Budućnost Voli
Foto: KK Budućnost Voli
A.P.
A.P.Autor
Portal AnalitikaIzvor

Trener "plavih", Slobodan Subotić, priželjkuje pobjedu pred podgoričkom publikom i napominje da je ključ u boljoj igri u odbrani.

- Dočekujemo vrlo ozbiljnu ekipu, ekipu koja igra brzu, modernu košarku. Očekuje nas prvi meč u našoj dvorani i svi jedva čekamo da se predstavimo domaćoj publici - na što bolji način. Želimo prije svega da popravimo igru u odbrani, da zaštitimo naš reket i smanjimo broj ofanzivnih skokova protivnika. Pozivamo sve naše navijače da nas podrže u nedjelju od 18 časova i da zajedno otvorimo sezonu u ABA Ligi na najbolji mogući način - kazao je Subotić na današnjem brifingu.

Novo pojačanje tima iz Njegoševog parka, Luka Božić, igraće sjutra protiv svog doskorašnjeg kluba. On očekuje dobar i zanimljiv meč u "Morači".

- Zadar se dosta pojačao ove sezone i mislim da su jedan vrlo ozbiljan klub koji teži ka samom vrhu. Sigurno da će biti zanimljiva i dobra utakmica. Biće dobar ispit i za nas kao ekipu i za mene posebno jer će mi biti prva utakmica protiv bivšeg kluba. Klub i saigrače poznajem dobro, dvije godine sam igrao u ABA Ligi tako da znam kakav je klub Budućnost i drago mi je da sam postao dio te priče - poentirao je Božić.

Ovo će biti 31. međusobni susret ove dvije ekipe u ABA ligi, a ekipa Budućnost Volija je 19 puta slavila u međusobnim okršajima.

Karte za duel sa Zadrom se prodaju na biletarnici SC "Morača" danas od 12 do 20 časova, kao i na dan utakmice - od 12 časova do početka meča.

 

 

Portal Analitika