Od sjutra vedrije, ali neće trajati dugo

Smjenjivaće se sunce i kiša
Od sjutra vedrije, ali neće trajati dugo
Portal AnalitikaIzvor

Četvrtak:

Umjereno do potpuno oblačno, povremeno kiša, mjestimično pljuskovi i grmljavina. Ponegdje se očekuju umjerene do obilne količine padavina. 

Vjetar uglavnom južni i jugoistočni mjestimično umjeren do jak, na sjeveru već prijepodne, a u ostalim predjelima poslijepodne ili u večernjim satima, u skretanju na sjeverni i sjeveroistočni smjer i u pojačanju. Najviša dnevna temperatura vazduha od 10 do 22 stepena.

Petak:

vp-petak

Ujutru u južnim, a sredinom dana i u sjevernim predjelima, prestanak kiše i postepeno razvedravanje. Vjetar umjeren do jak, sjeverni isjeveroistočni, sredinom dana ili poslijepodne će oslabiti i prestati. Jutarnja temperatura vazduha od 4 do 17, najviša dnevna od 8 do 22 stepena.

Podgorica: Rano ujutru moguće još malo kiše, a zatim postepeno razvedravanje. Vjetar sjeveroistočni, pojačan i jak, poslijepodne će znatno oslabiti. Jutarnja temperatura vazduha oko 15, najviša dnevna do 21 stepen.

U subotu nas prema prognozi Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju očekuje sunčano vrijeme, dok se u popodnevnim časovima očekuje naoblačenje i kratkotrajna kiša. Na sjeveru moguć pljusak. Jutarnja temperatura će se kretati od 3 do 10 a maksimalna dnevna 22 stepena.

Za nedjelju se u svim krajevima Crne Gore prognozira vedro i sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera. Jutarnja temepratura od 2 do 10 a maksimalna dnevna 21 stepen.

Novo nevrijeme se prognozira za ponedjeljak. Pretežno oblačno bez sunčanih intervala uz povremen pljusak i grmljavinu. Vjetar umjeren na udare jak promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od 3 do 9 a maksimalna dnevna svega 18 stepeni.

Portal Analitika