Abiznis

Euro petrol demantovao pisanje Pobjede

Kompanija Euro Petrol CG doo koja ima benzinsku pumpu na ulazu u Danilovgrad (pored magistralnog puta Podgorica - Nikšić) negirala je navode Pobjede da je kažnjena od strane Uprave za inspekcijske poslove.
Euro petrol demantovao pisanje Pobjede
Portal AnalitikaIzvor

Prema pisanju današnje Pobjede na benzinskim stanicama se u toku ove godine isporučivalo gorivo koje uglavnom ispunjava zahtjeve propisane standardima, pokazuju podaci Uprave za inspekcijske poslove. Tokom ove godine Tržišna inspekcija je donijela jedno rješenje o zabrani prometa tečnog goriva na benzinskoj stanici kompanije Euro petrol u Danilovgradu.

- Povodom gore navedenog želimo da Vas obavijestimo da kompanija Euro Petrol CG doo koja ima benzinsku pumpu na ulazu u Danilovgrad (pored magistralnog puta Podgorica Nikšić) NIJE kažnjena odnosno da kontrolom uzorka goriva kod nas NIJESU nađene nepravilnosti. Greška je napravljena i prilikom navođenja imena ovlašćenih lica u kompaniji.

Naši automati i rezervoari NIJESU zapečaćeni i posao točenja goriva se odvija nesmetano na svim aparatima i gorivo se toči iz svih rezervoara. Kompanija posluje više od 20 godina na ovom tržištu i sa ponosom ističe da prilikom uzorkovanja goriva NIKADA nijesu utvrđene nepravilnosti. Takođe napominjemo da je Euro Petrol CG ovlašćeni partner INA CG i gorivo koje toči na svojiim benzinskim pumpama je najvišeg kvaliteta i da je predmet stalne kontrole ovlašćenih agencija i organa.

U kontaktu sa predstavnicima Uprave za inspekcijske poslove smo dobili potvrdu da je napravljena greška i da će demanti objavljene informacije biti poslat na adrese svih relevantnih medija pa Vas molimo da u skladu sa tim povučete tekst sa portala i objavite demanti - navodi se u reagovanju koje potpisuje pomoćnik izvršnog direktora Euro petrola, Ratko Žarić.

Portal Analitika