Politika

Đurašković podnio ostavku

Predsjednik cetinjskog Odbora Socijaldemokratske partije Nikola Đurašković podnio je ostavku na tu funkciju, saznaje portal Antena M.
Đurašković podnio ostavku
Portal AnalitikaIzvor

Prema saznanjima tog portala, on je ostavku podnio prošle sedmice, nakon, kako tvrdi izvor, sastanka cetinjskog rukovodstva te stranke sa predsjednicom partije Draginjom Vuksanović-Stanković. 

Đurašković je u izjavi za Antenu M potvrdio da je podnio ostavku. - Jeste, tačno je. Podnio sam ostavku - kazao je kratko, a na pitanje koji je razlog, nije želio konkretno da odgovori. - O razlozima ne bih govorio. Moj odgovor na to pitanje je da nemam komentar. Više je posrijedi zasićenje nego bilo što drugo - kazao je u kratkom razgovoru.

Đurašković i dodao da uzrok nijesu unutarpartijski sukobi. Portparol SDP-a Mirko Stanić saopštio je za Antenu M da Đurašković nije podnio ostavku, već da je bio u v.d. stanju i da više neće biti na toj funkciji. - Nije podnosio nikakvu ostavku, nego idemo u susret novoj konvenciji i on više neće biti na toj funkciji vršioca dužnosti - kazao je Stanić.

Upitan da li zna razlog zašto Đurašković više neće pokrivati tu funkciju kaže: - To ćete morati njega da pitate, on je predvodio tu listu... Nijesu u pitanju nikakve vanredne aktivnosti, nego redovan politički život - kazao je Stanić.

Đurašković je, podsjetimo, bio nosilac liste SDP-a na Cetinju na izborima 2017. godine.

Portal Analitika