Politika

DPS Bar: Đukanović da bude predsjednik partije

Shodno prijedlozima dobijenim sa kandidacionih sastanaka mjesnih odbora, članovi Izvršnog i Opštinskog odbora DPS-a Bar su za kandidata za lidera DPS-a Crne Gore, jednoglasno predložili dosadašnjeg predsjednika Mila Đukanovića kao jedinog kandidata, dok su za njegovog zamjenika jednoglasno predložili aktuelnog Duška Markovića.
DPS Bar: Đukanović da bude predsjednik partije
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno iz barskog DPS-a, ba sjednicama koje su održane sinoć, pored prijedloga kandidata za predsjednika i zamjenika predsjednika stranke, utvrđeni su prijedlozi za članove Glavnog odbora DPS-a Crne Gore, te lista od 17 predstavnika koji će učestvovati u radu VIII Kongresa.

Sjednicama su prethodili sastanci 45 mjesnih odbora, na kojima su članovi partije predlagali kandidate.

Predsjednik Opštinskog odbora Dragoslav Tomanović ocijenio je da delegiranje predsjednika DPS-a Crne Gore Mila Đukanovića kao jedinog kandidata za prvog čovjeka DPS-a potvrđuje da politika i vizija Đukanovića nema alternativu i da je on dao nesumnjiv doprinos ukupnoj političkoj i ekonomskoj afirmaciji Crne Gore.

Iskazao je zadovoljstvo strukturom liste predloženih kandidata za članove Glavnog odbora, naglasivši da je ona pokazatelj kvalitetnog kadrovskog potencijala članova DPS-a u Baru.

Portal Analitika