Svijet

Uhapšen brat Nikole Jokića

Stariji brat košarkaša Nikole Jokića - Strahinja, uhapšen je u Denveru zbog sumnje da je napao, gurnuo i davio jednu ženu.
Strahinja Jokić (desno); Foto: Screenshot
Strahinja Jokić (desno); Foto: Screenshot
BlicIzvor

Strahinja Jokić (37) je u četvrtak uveče, kako prenosi “Denver post” navode iz policije, bio u svom stanu sa jednom ženom. U jednom trenutku, žena je željela da napusti aprtman, ali Jokić ju je grubo zadržao i spriječio da ode, navodi se u dokumentu policije u koji su mediji imali uvid.

Tada je žena izašla na balkon i dozivala pomoć, ali ju je stariji Jokić zgrabio i počeo da je davi. Navodno joj je govorio “da će je gušiti dok ne zaspi”.

Žena je zatim pokušala da pozove policiju, ali joj je Jokić oduzeo telefon. Ipak, ona je uspjela da pošalje poruku preko kompjutera poznaniku, koji je zatim obavijestio policiju, a ona uhapsila Strahinju Jokića.

- Kancelarija okružnog tužioca u Denveru prihvatila je optužbe za ovaj napad - izjavila je portparolka tužilaštva Karolin Tejlor.

Strahinja i Nemanja, starija braća Nikole Jokića, poznati su u Americi i vrlo često pruisustvuju mečevima svoga brata. Strahinja je već imao napad bijesa u javnosti, kada je “poludio” na arbitra zbog čega je moralo da reaguje obezbjeđenje.

Portal Analitika